Από τα πρώτα βήματα η ξένη γλώσσα γίνεται παιχνίδι
Ο δρόμος προς την επιτυχία ξεκινάει από τα Εκπαιδευτήρια Τάφα
Τα παιδιά εκπαιδεύονται από τους καλύτερους

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ξένες Γλώσσες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το Εκπαιδευτήριό μας στεγάζεται σε ένα πολυώροφο κτήριο στην οδό Αλεξανδρείας 22 στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ύψος του άλσους, στο οποίο στεγάζονται οι ξένες γλώσσες και το κέντρο δια βίου μάθησης και πληροφορικής Enter. Διαθέτει άνετες αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με εκπαιδευτικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο. Επίσης διαθέτει κατάλληλες αίθουσες εκδηλώσεων και αναμονής, έτσι ώστε οι μαθητές μας να διδάσκονται σε ένα άνετο, φιλικό και απόλυτα ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον. Το κτήριο είναι προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ, σύμφωνα με τις οδηγίες «Σχεδιάζοντας για Όλους» του ΥΠΕΚΑ.

Ένα ζωντανό κύτταρο εκπαίδευσης

students

Ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο του 1988 γεμάτοι φιλοδοξίες και όνειρα, όχι για ένα ακόμα φροντιστήριο στην πληθώρα των ήδη υπαρχόντων, αλλά γιατί πιστεύαμε ότι είχαμε να δώσουμε πολλά περισσότερα στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, στην οποία προϋπήρχε μια πολυετής και πολύ επιτυχημένη εμπειρία διδασκαλίας. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι κάθε σχολείο είναι ένα ζωντανό κύτταρο, ένας χώρος δημιουργίας, και ότι το εκπαιδευτικό έργο δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαντλείται στη στείρα αποστήθιση κειμένων, κανόνων και ασκήσεων αλλά αντιθέτως, προσεγγίζοντας την ψυχολογία των παιδιών, να αποβλέπει στη σφαιρική και ολόπλευρη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Τι πετύχαμε λοιπόν;
Αγγίζοντας τις ευαισθησίες των μαθητών μας, κατανοώντας τις ανάγκες της ηλικίας τους, φιλικοί όσο πρέπει αλλά απαιτητικοί όσο χρειάζεται, προσπαθούμε να τους μάθουμε να δουλεύουν μεθοδικά και συστηματικά. Έτσι οι μαθητές μας σε πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας που πολλές φορές έφτασε το 100%, έχουν αποκτήσει επίσημα πτυχία ξενόγλωσσων πανεπιστημίων, που θα προστεθούν στα όπλα τους για να γίνουν οι ανταγωνιστικοί πολίτες του αύριο.
Κάνοντας έναν απολογισμό και καταγράφοντας τις εμπειρίες όλων αυτών των χρόνων, τους αμέτρητους κόπους αλλά και την τεράστια απήχηση των προσπαθειών μας που φαίνεται με την αγάπη και την προτίμησή σας, αισθανόμαστε ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη ποιότητα σύγχρονης εκπαίδευσης. Κι αυτό δεν αποτελεί απλά μια ευχή αλλά μια δέσμευση για το μέλλον γιατί η αγάπη σας και η προτίμησή σας μας υποχρεώνει να εργαστούμε σκληρότερα.


-Θεοδοσία Τάφα

 

 

location2Εκπαιδευτήρια Τάφα
Αλεξανδρείας 22
14342, Ν. Φιλαδέλφεια
Τ: 210 2512200
F: 210 2518003
info@tafa.gr

Newsletter

Όνομα:
Email: